Port ilegal de arma alba

Hila Ovidiu

Un barbat din Iasi este cercetat de catre politistii sibieni dupa ce asupra lui a fost gasit un cutit cu lama de peste 8 centimetri. Barbatul era in stare avansata de ebrietate in fata unui club din oras, iar in momentul in care politistii au vrut sa-l intrebe de sanatate, au gasit asupta lui si arma alba.

Alcoolul i-a adus numai necazuri unui iesean. Probabil in  tovarasia unor prieteni nu prea de incredere, barbatul s-a imbatat foarte tare la Sibiu si a cazut in strada, in fata unui club din oras. Prietenii l-au abandonat iar un trecator care l-a gasit in acea stare deplorabila, a cerut ajutorul politistilor din cadrul Sectiei 1 de Politie Sibiu. Ajunsi la fata locului, oamenii legii au incercat sa afle cine este si cum a ajuns in aceas stare. Insa, au avut parte si de o surpriza neplacuta. Barbatul avea asupra lui un briceag cu dimensiunea lamei de 8,5 centimetri. La gandul ca barbatul baut ar fi putut folosi oricand impotriva cuiva acea arma, politistii au inceput imediat cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de port ilegal de arma alba.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Copsa Mica renaste

Terenurile din Copsa Mica pot fi cultivate. Cercetatorii de la Sibiu a u descoperit o planta care se poate adapta la un mediu contaminat cum este cel de acolo si care, atunci cand este utilizata nu dauneaza omului. Planta poate fi folosita pe post de combustibil. Planta miraculoasa se numeste […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro