Poliţiştii sibieni au identificat minorul găsit decedat iar mama acestuia este cercetată pentru omor calificat

alin

În urma activităţilor informativ-operative desfăşurate de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu, Compartimentului Poliţiei de Proximitate din cadrul Poliţiei Municipiului Sibiu şi utilizând portretul reconstituit al copilului găsit decedat, în cursul zilei de ieri, 14 mai a.c., a fost stabilită identitatea acestuia: M.Ş., în vârstă de 4 ani, domiciliat în municipiul Sibiu. De asemenea, a fost identificată mama copilului, respectiv S. Mădălina Simona, în vârstă de 25 de ani, domiciliată în localitatea Cisnădie şi fără forme legale în municipiul Sibiu.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu s-a stabilit faptul că femeie este cea care i-a provocat minorului decesul.

Femeia a fost reţinută de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, fiind cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentată  Tribunalului Sibiu cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mai sexy si mai atragatoare!

        Din ce in ce mai sexy si mai atragatoare! Frumoasa actrita Jennifer Lopez a ales pentru  evenimentul de lansare a noului ei film o rochie foarte elegantă, creata de designerul roman Maria Lucia Hohan. Tinuta a fost accesorizata de bijuterii Jacqueline si pantofi Sergio Rossi.

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro