Politistii rutieri continua actiunile pe linia verificarii portului centurii

Hila Ovidiu

Actiunile preventive desfasurate zilnic de catre politistii rutieri dau rezultate. Oamenii legii au depistat pe raza localitatii Orlat un barbat care conducea fara permis. Totodata, politisti rutieri continua toata saptamana actiunile pe linia verificarii portului centurii.

 

“Niciodata nu poti fi destul de vigilent pentru a preintampina producerea de evenimente rutiere nedorite”. Acesta pare sa fie motto-ul politistilor rutieri sibieni care desfasoara zilnic activitati pentru identificarea soferilor care incalca legea, contribuind astfel la marirea riscului producerii de accidente rutiere. In paralel, politistii rutieri vor continua si actiunile pe linia verificarii portului de centura si a utilizarii mijloacelor de retentie pentru copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Supravietuitorii, in afara oricarui pericol

Cele doua persoane care au supravietuit groaznicului accident de marti dimineata de pe Centura Sibiului, in urma caruia un barbat si-a pierdut viata, sunt in afara oricarui pericol. Un barbat a fost externat, iar femeia se afla inca in spital cu multiple traumatisme si fracturi. Cei doi supravietuitori al tragicului […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro