Politistii cauta o adolescenta disparuta de aproape o saptamana

De aproape o saptamana o familie din Hoghilag nu mai are liniste. Zbuciumul este provocat de mezina familiei care a plecat de acasa si de atunci nu a mai gasit-o nimeni. Speriati ca adolescentei in varsta de 14 ani i s-ar fi putut intampla ceva rau parintii fetei au aunutat politia. Oamenii legii cer la randul lor ajutorul sibienilor ca, in cazul daca o cunosc pe Maria Stoica, minora disparuta si, daca au informatii despre unde ar putea, fi sa sune de urgenta la 112.

Mama  fetei spune ca adolescenta in varsta de 14 ani din Hoghilag a disparut in data de 18 iunie. Copila a plecat de acasa, intr-o directie necunoscuta si de atunci nimeni nu a mai  vazut-o. Dupa ce au cautat-o prin toata localitate si prin imprejurimi, parintii fetei au sunat vineri la politie. Oamenii legii au deschis o ancheta si au incercat sa dea de urma fetei. Pentru ca pana acum cautarile lor nu au avut succes, oamenii legii fac apel la toti sibienii care o cunosc pe Maria Stoica, tanara disparuta,  si au idee unde ar putea fi aceasta, sa sune de urgenta la 112 si sa ofere toate informatiile pe care le au despre ea. De aemenea se poate suna si la numarul 116.000, numarul unic european unde se pot face sesizari cu privire la disparitia copiilor.

Fata cautata acum de catre toata lumea are 1,50 inaltime, 45 de kilograme, par lung,saten, cu fir drept, fata ovala, constitutie atletica si ten masliniu. La momentul disparitiei copiula era imbracata cu o bluza de trening gri, jeans negri iar in picioare purta o pereche de pantofi sport din panza, cu imprimeuri colorate.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS