Politisti rutieri, in vizita la copiii cu nevoi speciale

Hila Ovidiu

Copiii Scolii Speciale Structutra 22 din cadrul Spitalului de Psihiatrie ‘Gh Preda” din Sibiu au avut parte de o lectie absolut inedita, sustinuta de politistii rutieri. Cum lectia a fost interactiva, cei mai harnici copii au primit legitimatii de politist valabile pentru o zi iar la final, politistii impreuna cu cadrele scolii le-au pregatit celor mici o surpriza “dulce”.

Astfel de profesori au intrat la ore la Scoala Speciala Structura 22 din cadrul Spitalului de Psihiatrie ‘Gh Preda” din Sibiu. Doi politisti din cadrul Serviciului Politiei Rutiere Sibiu au pregatit o lectie interactiva cu copiii, pe teme rutiere. Micutii au fost foarte receptivi si s-au implicat in activitatile propuse de oamenii legii, iar la final, cei mai harnici au primit premii si legitimatii de politie pentru copii, valabile pentru o zi. La randul lor, politistii au fost placut impresionati de cunostintele si istetimea copiilor. Dupa asa o lectie, si dupa ce au stat de vorba cu oamenii legii, aproape toti copiii prezenti si-au pus in gand sa le calce pe urme celor doi politisti care le-au povestit atatea despre regulile rutiere. La final, copiii au asiatat si la o piesa de teatru de papusi iar apoi au fost rasplatiti cu dulciuri pentru rabdarea si implicarea de care au dat dovada.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

La limita supravietuirii

O familie cu 6 copii din Sura Mare traieste de pe o zi pe alta, la limita supravietuirii. Cei doi parinti nu isi gasesc de lucru si toata familia formata din 8 persoane traieste cu mai putin de 600 de lei lunar. Cu toate acestea copiii merg la scoala, de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro