Politia Locala isi muta sediul pe strada Turismului

Se muta Politia Locala! Oamenii legii din municipiul Sibiu vor putea fi gasiti la noul sediu al municipalitatii de pe strada Turismului. Politistii locali isi vor desfasura activitatea aici incepand de luni.

Dupa ani de zile in care a avut sediul in fosta cladire a primariei, de pe stada Victoriei, Politia Locala sew muta in casa noua. Cei care au nevoie de ajutorul politistilor locali ii pot gasi in cladirea de pe strada Turismului.

Politistilor locali le-au fost alocate spatiile de la etajul doi al cladirii dar si cele de la subsol care vor fi folosite ca spatii tehnice. La parter va functiona si un ghiseu unde sibienii vor putea solicita informatii sau vor putea achita amenzi.

Cei care vor sa ia legatura cu politistii locali fara a merge pana la noul sediu de pe strada Turismului au la dispozitie numarul scurt al dispeceratului si modulul de raportari a incidentelor din aplicatia Sibiu City App.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Peste o mie de locuri de munca vacante la Sibiu

Mijlocul lunii vine cu peste o mie de oferte de angajare pentru cei aflat in cautarea unui job. Cele mai multe posturi sunt pentru lucratori in industria confectiilor.  In urmatoarele doua luni se preconizeza o crestere a numarului de posturi oferite spre ocupare. Cele mai multe posturi, cate 10 oferte […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro