Politaxi la Sibiu

Hila Ovidiu

Politaxi a ajuns si la Sibiu! Este vorba despre un autoturism incriptionat, jumatate taxi, jumatate masina de politie. Autoturismul se afla in Paita Unirii si a ajuns in oras in cadrul unei campanii nationale pentru consumul responsabil de alcool, cu sloganul „Tu alegi cu cine faci cunostinta in seara asta”.

Masina Politaxi, stationeaza timp de o luna, in centrul Sibiului.   Organizatorii, Forumul Roman pentru Consumul Responsabil de Alcool impreuna cu Politia Rutiera, vor sa atraga atentia soferilor in ceea ce priveste consumul de alcool la volan. Sibiul a fost ales ca a doua statie de oprire pentru POLITAXI in tara, dupa Brasov.  Consumatorii pot afla informatii complete despre consumul responsabil de alcool, dar si despre riscurile consumului excesiv de alcool accesand www.consuma-responsabil.ro POLITAXI a a fost lansat in Bucuresti, iar dupa Sibiu, va ajunge pe litoralul romanesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A plecat de acasa

Are 12 ani si a decis sa ia viata in propriile maini. Parinti unui copil sunt disperati si au cerut ajutorul politiei, dupa ce fiul lor a disparut de acasa. Baiatul se numeste Fetescu Viorel Nicolae, are vasta de 12 ani si a plecat voluntar de la domiciliu in data […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro