Poftiti de v-angajati!

Hila Ovidiu

Oferta locurilor de munca se mentine la cote inalte la Sibiu. Numai in municipiul resedinta de judet sunt disponibile peste 300 de posturi vacante. Pentru zilele urmatoare mai bine de 100 de agenti economici au scos posturi la concurs. Majoritatea ofertelor necesita doar studii medii.

indexDin totalul ofertelor, cele mai multe sunt in municipiul Sibiu. Aici 82 de agenti economici fac recrutari. Sunt vacante peste 300 de posturi. Pentru cei cu studii medii cele mai numeroase oferte disponibile sunt pentru agenti de securitate, ambalatori manuali, bucatari, casieri, croitori, dulgheri, electricieni, femei de serviciu, fierari, frezori, instalatori, lucratori in bucatarie, lucratori comerciali, magazineri, manipulanti de marfuri, marochineri, muncitori necalificati, operatori pe masini unelte, paznici, soferi, tamplari, vanzatori, si zidari. Printre cei cu studii postliceale se cauta agenti de vanzari, asistenti medicali, contabili, educatoare, infirmiere, gestionari, inspectori de resurse umane, secretare, solisti-instrumentisti, tehnicieni pentru roboti industriali. Absolventii de facultate au la dispozitie oferte de angajare ca si consilieri juridici , controlori de calitate, directori de vanzari, directori de institutii publice, functionari administrativi, ingineri, manageri de proiect, programatori, proiectanti, receptioneri, specialisti in domeniul calitatii.
Oferta de la Medias se anunta de asemenea destul de generoasa. Sunt puse la bataie 135 de locuri de munca vacante. Cele mai multe sunt pentru persoane cu studii medii si vizeaza casieri, confectioneri, electricieni, infirmiere, lucratori comerciali, magazineri, manipulanti marfuri, montatori subansamble, muncitori necalificati, operatori pe masini unelte, soferi, tractoristi si vopsitori industriali.
Cei cu facultate pot ocupa unul dintre posturile de consilieri in economie generala, educatori specializati, ingineri, inspectori SSM si operatori chimisti. Agnitenii aflati in cautarea unui loc de munca pot ocupa oricand unul dintre posturile scoase la concurs. Angajatorii din acest oras au nevoie de agenti de securitate specializati pe incinte, asistenti pentru persoane cu handicap, confectioneri articole din piele, femei de serviciu sau muncitori necalificati. La Avrig sunt disponibile 13 posturi. Se cauta ambalatori, dulgheri, ingrijitori de cladiri, lacatusi mecanici, lucratori comerciali, muncitori necalificati, zidari si sudori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Exercitii militare de mare amploare

Romania este tot mai implicata in proiecte militare. Ministrul Dusa spune ca alaturi de partenerii din Nato, tara noastra reasigura flancul estic al NATO si UE. Sunt cativa ani buni de cand tara noastra are numai soldati profesionisti. Numai la finele acestei saptamani de lucru au depus juramantul la nivel […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro