Pod inchis

Hila Ovidiu

De marti seara nu se mai poate circula pe podul din dreptul Pietei Cibin. Acesta a fost inchis si urmeaza sa fie demolat. Peste mai bine de un an si jumatate, circulatia in zona va fi redeschisa pe noul pod pe care municipalitatea sibiana il construieste in zona.

indAtentie soferi! Nu veti mai putea circula pe podul de peste Cibin in zona pietei.
Odata cu inceperea lucrarilor de demolare se  fac si modificari provizorii la trafic. Astfel, accesul dinspre Piata Cibin spre Reconstructiei si invers se va face pe rutele ocolitoare. Vorbim aici despre cele doua poduri disponibile, cel de la Neculce si cel de pe strada Rusciorului. La finalizarea lucrarilor podul va avea 4 benzi de circulatie, trotuare si piste pentru biciclisti. Lucrarile vor dura mai bine de un an si jumatate de aici inainte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Proxeneti sibieni trimisi dupa gratii

5 proxeneti din Sibiu au fost retinuti dupa ce Tribunalul Bucuresti i-a condamnat la inchisoare. Sibienii fac parte din clanul Anaconda destructurat de catre DIICOT in urma cu aproximativ 7 ani. Barbatii sunt acuzati de trafic de persoane dupa ce au traficat mai multe tinere in Spania. 5 persoane cu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro