Planul de bataie pentru infrastructura rutiera

Hila Ovidiu

Zeci de strazi vor intra in lucru in 2016. Municipalitatea sibiana si-a stabilit deja bugetul pentru infrastructura rutiera. Vor fi trei paliere de finantare: fonduri proprii, imprumuturi si finantare mixta in cazul lucrarilor mai mari. Municipalitatea sibiana si-a facut deja bugetul si l-a pus in dezbatere publica. Pe ici pe colo ar mai putea suferi mici modificari insa in esenta varianta finala va fi aproape de cea actuala. Multi bani vor merge si in anul acesta in modernizarea strazilor. Se vor folosi atat bani de la bugetul local cat si din ultimul credit contractat de municipalitate.
In 2016 se vor finaliza si strazile din beton. Reabilitarea acestora a inceput inca din 2015. se va termina in acest an Valea Aurie iar mai apoi se va trece in Broscarie. Si in zona Otelarilor, pe Aleea Rusciorului sau Alba Iulia.
Se va mai interveni pentru reparatii la carosabil pe strazile de Aleea Filozofilor, Turismului sau Petrila. Aceste lucrari vor fi facute din bugetul local. Alte 17 strazi vor intra in lucru cu banii de la BERD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

DSP: 8 probe pozitive

O parte din angajatii hotelului de unde mai multe persoane au ajuns la spital in noaptea dintre ani au fost depistati pozitiv cu diferite forme de stafilococ si streptococ. Din cele 19 probe prelevate 8 au fost pozitive. Se asteapta inca rezultatele probelor prelevate din alimente. Au venit primele rezultate […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro