PITEŞTI – Distrugere muniție neexplodată

stiri redactie

Astăzi,în localitatea Suseni,două echipaje pirotehnice de la Detașamentul de Pompieri Pitești și DetașamentulSpecial Pirotehnicau efectuat o distrugere a muniției neexplodate, cu proveniența din Primul și Al Doilea Război Mondial, găsite pe teritoriul județului Argeș.

Activitatea s-a desfășurat sub comanda domnului locțiitor al comandantului de la Detașamentul Special Pirotehnic, maior Cucu Bogdan și a cuprins detonarea a șase proiectile explozive cu calibrul cuprins între 57 mm și la 210 mm, plus două grenade de mână defensive.

La fața locului un echipaj cu o autospecială de intervenție cu apă și spumă și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Bradu au asigurat măsurile specifice și de prevenire și stingere a incendiilor și posibila intervenție medicală pe timpul misiunii.

Pe timpul misiunii nu au fost probleme, la fața locului a fost prezent și un echipaj de poliție, care a asigurat restricționarea traficului în zonă și siguranța în poligon.

!!! Atenție :

În cazul în care descoperiți muniţie rămasă neexplodată:

Nu atingeți aceste elemente;

Nu le loviți sau mişcați  din locul în care au fost găsite;

Nu încercați să le demontați componentele muniţiei sau să le depozitați în locuinţe, la locul de muncă ori în depozite de fier vechi;

🔈Sunați ISU sau Poliţia prin numărul unic de urgenţă 112 pentru a interveni în vederea ridicării şi neutralizării acestor elemente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ATENŢIE !!! CETĂŢENII CARE VIN DIN AFARA GRANIŢELOR ŢĂRII !!!

Astăzi,în localitatea Suseni,două echipaje pirotehnice de la Detașamentul de Pompieri Pitești și DetașamentulSpecial Pirotehnicau efectuat o distrugere a muniției neexplodate, cu proveniența din Primul și Al Doilea Război Mondial, găsite pe teritoriul județului Argeș. Activitatea s-a desfășurat sub comanda domnului locțiitor al comandantului de la Detașamentul Special Pirotehnic, maior Cucu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro