Pieton accidentat pe trecere

Hila Ovidiu

Un barbat de 35 de ani a ajuns azi in stare grava in spital, dupa ce a traversat strada regulamentar, pe trecere. Barbatul a fost lovit de un sofer neatent, care nu i-a acordat prioritate, la intersectia strazilor V. Milea cu Rahovei.

Un barbat se zbate intre viata si moarte, dupa ce a fost accidentat in timp ce traversa strada regulamentar. Accidentul s-a petrecut vineri dupa-amiaza, pe trecerea de pietoni de la intersectia strazilor Milea si  Rahovei. Soferul unei autoutilitare nu l-a observat la timp, si nu i-a acordat prioritate. Desi pietonul a fost acrosat doar cu oglinda autoutilitarei, el s-a izbit puternic cu capul de caldaram. Victima a suferit traumatisme craniene foarte severe, iar medicii sunt rezervati in privinta sanselor de supravietuire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accident grav pe Centura Ocolitoare a Sibiului

Un accident deosebit de grav s-a produs in aceasta dimineata pe centura ocolitoare a Sibiului. Unui barbat i-a fost smuls bratul dupa ce masina pe care o conducea s-a rostogolit de cateva ori in aer, apoi a terizat cu rotile in sus. Masina era angajata in depasirea unui tractor care […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro