Piata Mare, transformata in colt de Rai inainte de Florii

Raiul a coborat pe Pamant inainte de Florii! Piata Mare a Sibiului s-a umplut de viata, culoare si miros de flori. Se desfasoara in aceste zile o noua editie a Festivalului Gradinilor.

Inca de pe Nicolae Balcescu, la fiecare adiere de vant, vine un miros dulce de garofita si muscata, asa ca si daca nu sunt pasionati de plante,cei care in zilele acestea au trecut prin Piata Mare n-au putut merge mai departe fara a se opri macar cateva secunde cat sa traga sanatos aer in piept si sa se bucure de tabloul luxuriant.

Cataratoare, in ghivece agatatoare, in jardiniere sau doar in recipiente de transplantare, plantele au transformat Piata Mare intr-un mic colt de Rai iar aceasta zona a Sibiului arata mai frumos ca in basme.

Cei care vor sa isi infrumuseteze gradina proprie au la dispozitie bulbi din diferite soiuri de flori, plante bienale si perene arbusti ornamentali si chiar pomi fructiferi.

Preturile sunt pentru toate buzunarele. Pleaca de la cativa lei pentru un bulb de crin sau de gladiole si pana la cateva sute de lei pentru un portocal atat cu flori cat si cu fructe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Prefezabilitate pentru o potentiala Centura de Sud

Potentiala centura ocolitoare de sud a Sibiului prrimeste, pe hartie, o noua sansa. Reprezentantii Consiliului judetean au anuntat ca intentioneaza sa comande niste studii care sa indice utilitatea acestui proiect si tipul de parteneriat conforma caruia acesta ar putea fi realizat. Dezbatut de mai bine de 5-6 ani de zile, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro