Peste 7500 de vizitatori

Hila Ovidiu

Au luat cu asalt Muzeul din Dumbrava Sibiului. Mii de oameni au paricipat la prezentarile traditiilor ce au avut loc in Padurea Dumbrava. Acolo s-au desfasurat pe perioada weekendului proaspat incheiat Targul Creatorilor Populari din Romania si Festivalul National al Traditiilor Populare.

Mii de omeni au venit sa itre in contact cu traditiile populare din diferite zone ale tarii noastre. Acestia au avut ocazia de a degusta mancaruri traditionale, au putut asista la demonstratii mestesugaresti si beieinteles s-au putut bucura de muzica populara. Nu doar cei care au trecut pragul Muzeului din aer liber au avut parte de beneficii ci si institutia culturala care a gazduit evenimentele. In cele 3 zile de manifestari s-au strans mai bine de 67 de mii de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incep lucrarile pe Victoriei

Dupa Dealului intra in lucru si Bulevardul Victoriei. Reparatiile la carosabil vor incepe in data de 15 august. Acestea se vor incheia la 1 septembrie. Pana atunci insa, autobuzele Tursib care circulau in zona vor avea rute ocolitoare. Incepand din 15 august echipele de la drumuri vor interveni si pe […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro