Peste 60 de maşini deszăpezesc judeţul. Cum se circulă!

Hila Ovidiu

Circulaţia pe drumurile din judeţul Sibiu se face în condiţii de iarnă, însă fără blocaje din cauza zăpezii sau a poleiului. Societatea  Drumuri și Poduri SA Sibiu acţionează , joi, cu toate cele 67 utilajele de deszapezire din dotare pentru curăţarea drumurilor judeţene.

Maşinile sunt pe traseu, “intervenind cu lame și material antiderapant pentru asigurarea condițiilor de trafic pe toate drumurile județene.La aceasta oră nu există drumuri blocate din cauza zăpezii sau a poleiului pe raza Județului Sibiu., informează Societatea  Drumuri și Poduri SA Sibiu .

Traficul pe drumurile județene se desfășoară în condiții de iarna, motiv pentru care şoferii sunt rugaţi să circule cu atenție sporită, în special pe sectoarele de drum unde se află utilajele de intervenție.

Şoferii care întâmplină probleme pot apela la numărul de urgenţă 0269.210.884, apelabil 24 de ore din 24,  pentru sesizări și informații referitoare la starea drumurilor.

stiridesibiu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Maricuța a fost reținut de DNA

Procurorii DNA l-au reținut miercuri pe primarul comunei Șelimbăr, Daniel Maricuța, acuzat de fapte de corupție. Potrivit surselor citate, la DNA Alba vor fi aduse pentru audieri aproximativ 20 de persoane. UPDATE: Daniel Maricuța va fi dus joi la Tribunalul Alba cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro