Peste 500 de sibieni au depus petitii la Primarie in prima jumatate a anului

Peste 500 de sibieni au depus in primele 6 luni ale anului petitii la Primarie in incercarea de a semnala problemele cu care se confrunta in oras. Cele mai multe petitii vizeaza lucrarile edilitar-gospodaresti ci pe cele de indisciplina in constructii.

Sute de sibieni au cerut ajutor municipalitatii pentru rezolvarea problemelor cu care se confrunta. Vorbim aici despre cetateni care au depus numai in prima jumatate a acestui an un numar de peste 500 de petitii. Cele mai arzatoare probleme ale oamenilor par sa fie legate de reparatii la strazi, asfaltare, iluminat public dar si legate de administrarea zonelor verzi sau gunoaie.

Au fost peste 170 de sesizari privitoare la problemele edilitar gospodaresti, mai bine de 80 in ceea ce priveste indisciplina in constructii iar alte aproape 50 de petitii au vizat masinile abandonate pe domeniul public.

Alte 40 de petitii au vizat amenajarea si intretinerea zonelor verzi. S-au mai depus si plangeri legate de managementul si colectarea gunoaielor, transport public, inchirieri sau probleme legate de calculul taxei de salubrizare.

Cele mai multe petitii au fost depuse on-line. Sibienii trebuie sa stie ca pot depune petitii si personal la Centrul de Informatii pentru Cetateni din cadrul Primariei Sibiu.

Peste 450 dintre petitiile depuse de sibieni au fost solutionate pe loc sau in termenul legal de 30 de zile.

 

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS