Peste 2500 de vizitatori

Hila Ovidiu

A strans intr-un weekend de primavara mai multi vizitatori decat in toate lunile de iarna. Muzeul in aer liber a fost una dintre desinatiile cu mare priza la public la finele saptamanii trecute. Peste 2500 de oameni s-au grabit sa-i treaca pragul pentru a se bucura de vremea frumoasa dar si de deschiderea Targului de produse traditionale si ecologice.

Vremea deosebit de frumoasa din weekend i-a facut pe sibieni sa iasa din case si sa nu se opreasca decat Dumbrava Sibiului. Iubitorii de aer curat au ales ca destinatie de relaxare Muzeul in aer liber. Cateva mii de sibieni au trecut pragul institutiei de cultura atat pentru a face plimbari in natura cat si pentru a-si face provizii cu alimente ecologice produse dupa retete traditionale. In weekendul trecut Targul de produse traditionale si ecologice si-a deschis pentru prima oara portile in acest an. 2600 de oameni s-au grabit sa isi petreaca timpul liber in Muzeul Civilizatiei Traditionale. Weekeendul trecut a adus vizitatori in Muzeul in aer liber cat intr-o intreaga luna de iarna. Iar cei care au ajuns acolo nu au regretat cu siguranta. Soarele de primavara timpurie si monumentele aduse din toate colturile tarii au transformat zona intr-un mic coltisor de rai in care oricine a putut evada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

In bezna pentru mai bine de 5 ore

Aproape o noapte intreaga in bezna. Cateva strazi din Hipodrom nu au beneficiat duminica spre luni de iluminat public. Absenta luminii ar fi putut oricand da nastere uinei tragedii daca luam in considerare faptul ca soferii nu reuseau nici cu farurile aprinse sa distinga soseaua si trecerile de pietoni. Un […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro