Pe ultima suta de metri

Hila Ovidiu

Telemeaua de Sibiu va deveni oficial, un brand. Potrivit reprezentantiilor Directiei Agricole Sibiu, ar mai fi 30 de zile pana la fnalizarea documentelor. In acest proiect sunt implicati zeci de fermieri din Ardeal.

De cand a ajuns la carma Directiei pentru Agricultutra si Dezvoltare Rurala, Gheorghe Budrala a luat in serios protejarea branzei de Sibiu. Asa ca a decis sa vorbeasca cu cat mai multi Fermieri din Marginime si sa transforme Telemeaua de Sibiu, in marca inregistrata. Asa, produsul ar fi mult mai protejat si nimeni din tara nu ar mai putea vinde marfa cu aceasta denumire. In pietele din Bucuresti de exemplu, branza de Sibiu se vinde ca painea calda, dar, provine si din alte zone ale tarii, nu doar din Ardeal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Neatentia la volan

Accident de circulatie pe Drumul National 1, in apropiere de Selimbar.  Doua persoane au ajuns la spital unde au ramas internate. Se pare ca de vina ar fi una dintre victime. Barbatul in varsta de 70 de ani, se afla la volanul masinii sale si nu a acordat prioritate de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro