Paziti-va proviziile pentru iarna

Hila Ovidiu

Toamna este sezonul in care infractorii se reorienteaza. Incep sa dea atacul la magaziile in care sunt depozitate recoltele  si la beciurile in care gospodinele tin muraturile si gemurile. Pentru a evita astfel de situatii neplacute, politistiii va sfatuiesc sa asigurati aceste spatii de depozitare cu lacate si incuetori solide, iar daca aveti cantitati mari de provizii, chiar cu paznic si camere de supraveghere.

Daca asteptati cu nerabdare sa mancati o zacusca, un castravete murat ori un morcov sau o ceapa din recolta proprie, ar fi bine sa va ganditi ca cineva isi doreste acest lucru mai tare decat dumneavoastra. Este vorba despre infractorii care adora aceasta perioada a anului, deosebit de imbelsugata pentru ei. Acum se reprofileaza si tintesc, cu predilectie pivnitele si magaziile in care oamenii isi pastreaza proviziile pentru iarna. Nu este de mirare ca odata cu venirea toamnei, politistii incep sa se confrunte cu numeroase cazuri de furturi de legume sau de zacusca ori muraturi.Pentru a nu ramane fara provizii pentru iarna cel mai indicat este sa va asigurati pivnita sau magazia cu lacat si sisteme de inchidere solide. Daca aveti depozitate cantitati mari, merita sa instalati chiar si camere de supraveghere sau sa angajati un agent de paza. De asemenea, daca locuiti la casa, luati-va un caine. Astfel, orice persoana straina care va intra in curte si atenteaza la proviziile dumneavoastra va fi imediat reperata si “pedepsita”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Produsele alimentare au cautare la magazinul Finantelor

Cafeaua, dulciurile si bauturile alcoolice sunt cele mai cautate produse la magazinul Directiei Generale a Finantelor Publice Sibiu. Oamenii s-au obisnuit ca aici gasesc cafea buna si ieftine si vinuri de calitate. Asa se face ca numai in acest an magazinul a avut vanzari de aproape 44.000 de lei. O […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro