Patronii firmei care a furnizat artificiile din Colectiv şi pirotehnicianul Viorel Zaharia, arestaţi

Hila Ovidiu

Judecătoria Sectorului 4 a decis, sâmbătă, arestarea preventivă pentru 30 de zile a Danielei Niţă, administratorul firmei Golden Ideas Fireworks Artists, care a furnizat artificiile din clubul Colectiv, a directorului societăţii, Cristian Niţă, şi a pirotehnicianului Viorel Zaharia.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi a admis astfel cererea procurorilor Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (PICCJ) şi a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, până în 6 decembrie, a Danielei Ioana Niţă, a fratelui acesteia, Cristian Niţă, şi a pirotehnicianului Viorel Zaharia, angajat al firmei Golden Ideas Fireworks Artists.

Cei trei rămân astfel încarceraţi la Arestul Poliţiei Capitalei, unde au fost duşi vineri, după ce procurorii i-au reţinut, în dosarul privind incendiul din clubul Colectiv, în care 41 de persoane au murit şi alte aproximativ 170 au fost rănite.

Decizia poate fi contestată de Viorel Zaharia, Daniela şi Cristian Niţă la Tribunalul Bucureşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Familia toboşarului Goodbye to Gravity vrea să îl ducă în Franţa, dar i se spune că nu este asigurat. Starea basistului Alex Pascu s-a înrăutăţit, familia cere sprijin pentru a-l muta în străinătate

Familia toboşarului trupei Goodbye to Gravity, Bogdan Enache, vrea să îl transfere în Franţa, însă a fost informată că, la acest moment, nu poate pentru că nu este asigurat şi nu ar beneficia de transport şi tratament în străinătate decontate integral de stat, în baza formularului E112. Starea lui Alexandru […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro