Ochelarii de soare la control

Hila Ovidiu

Ochelarii de soare, au fost atent controlati de cate comisarii de la Protectia Consumatorului. Si cum de multe ori calitatea lasa de dorit, organele de control au gasit nereguli, cu duiumul.

Controalele efectuate de inspectorii OPC Sibiu la agentii economici care comercializeaza ochelari de soare au scos la iveala numeroase abateri. Inspectorii au constatat faptul ca elementele de identificare si caracteristicile ochelarilor nu erau mentionate pe etichete, lipsea denumirea si adresa producatorului sau a importatorului, numarul de catalog pentru filtrul de protectie solara sau chiar avertismentele specifice. De asemenea, multi comercianti au omis sa delimiteze in timp ofertele promotionale. Pentru toate aceste nereguli au fost aplicate 3 amenzi si 3 avertismente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bani pentru primarii

Bugetul de stat pe anul 2012, a fost rectificat! Asadar au fost alocate suplimentar sume defalcate din taxa pe valoare adaugata pentru echilibrarea bugetelor locale. Acum, unitatile administrativ – teritoriale isi pot achita arieratele.   La nivelul judetului Sibiu a fost alocata suma de 2 milioane 494 mii lei. Sumele […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro