„O zi fara masina” in institutiile publice din Sibiu

Hila Ovidiu

Saptamana Europeana a Mobilitatii a fost marcata si la Sibiu. Sub coordonarea Agentiei penru Protectia Mediului mai multi angajati din institutiile de stat au facut marti un tur al orasului pe bicicleta. De asemenea 10 scolari din unitatile de invatamant ale orasului au fost premiati cu cate o bicicleta in urma participarii la concursul intitulat “Un slogan pentru adaptarea la schimbari climatice”.

Actiune demna de lauda din partea Agentiei pentru Protectia Mediului. Au marcat asa cum se cuvine Saptamana Mobilitatii. Pentru o zi toti angajatii au venit la munca pe bicicleta, lasandu-si acasa masinile proprii. Ba mai mult, au reusit sa coopteze si angajati ai altor institutii publice din oras. In acest demers au fost implicati si elevii din scolile sibiene. S-au desfasurat concursuri, iar cele mai bune 10 slogane pentru adaptarea la schimbari climatice au fost premiate. Fiecare dintre premianti a primit cate o bicicleta. Atat angajatii agentiei care au venit cu bicicletele de acasa cat si tinerii castigatori au fost invitati la o plimbare prin oras, evident folosind ca mijloc de deplasare bicicleta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Amenintat pentru...23 de lei!

A crezut ca va da lovitura vietii lui insa risca sa ajunga dupa gratii pentru 23 de lei. vorbim despre un tanar retinut de politistii sibieni dupa ce a amenintat si a talharit un barbat pe Bulevardul Vasile Milea. Instanta decide marti daca va fi arestat preventiv sau va fi […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro