O saptamana in plus de vacanta pentru elevii din Municipiul Sibiu

Scolarii se pregatesc de vacanta! Timp de doa saptamani vor pune invatatura-n cui si se vor bucura de relaxare si mese imbelsugate alaturi de familie si prieteni. Elevii municipiului Sibiu sunt si mai nororcosi pentru ca, in cazul lor, vacanta pascala este de 3 saptamani.

E ultima saptamana inaintea Pastilor in care scolarii mai merg la ore. de vineri dupa amiaza elevii intra intr-o vacanta de doua saptamani. Cei din municipiul Sibiu sunt si mai norocosi pentru ca vacanta lor se prelungeste cu inca o saptamana din cauza Summitului.

Anul scolar se va incheia in data de 15 iunie. Pana atunci insa, elevii mai au de sustinut evaluar si teze iar pe cei din anii terminali ii asteapta zile grele. Evaluarea Nationala si Bacalaureatul vin intotdeauna nu doar cu emotii si presiunea unui examen ci si cu subiecte din materia studiata in cei 4 ani de gimnaziu sau liceu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Femei filmate in timp ce sustrageau haine din containerele sociale

V-ati intrebat vreodata ce se intampla cu hainele pe care le duceti la containerele sociale? Daca nu, va aratam noi! Se fura de catre anumiti cetateni certati cu regulile bunului simt. Doua individe au “atacat” intr-o seara containerele de pe strada Siretului. Daca v-ati imaginiat vreodata ca hainele pe care […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro