O noua victima a inselaciunilor prin metodas „accidentul”

Hila Ovidiu

Metoda accidentul a facut inca o victima. O femeie de aproximativ 75 de ani a ramas fara mai bine de 3 mii de lei dupa ce 2 necunoscuti i-au batut la usa in miez de noapte si i-au spus ca fiul ei a facut accident.

O sibianca in varsta de aproximativ 75 de ani a ramas fara suma de 3100 de lei in cursul noptii trecute dupa ce 2 persoane necunoscute i-au batut la usa si i-au spus ca fiul ei a avut un grav accident rutier. Cei care au pacalit-o s-au recomandat a fi angajatii unei societati de asigurari si i-a spus femeii ca banii vor fi folositi pentru operatia urgenta de care are nevoie fiul presupus ranit. Fara sa stea pe ganduri femeia le-a dat toti banii pe care ii avea in casa. Si-a dat seama abia la cateva ore ca a fost pacalita. Atunci a sunat la Politie pentru a anunta inselaciunea. Oamenii legii au deschis de urgenta o ancheta si spera sa puna mana pe cele doua persoane. Politistii fac insa apel la sibieni sa nu mai cada atat de usor in capcana infractorilor si sa nu mai dea bani din casa indiferent de motivul invocat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

26 de proiecte pot fi sustinute la Maratonul International Sibiu 2018

Sibiul se pune sambata in miscare la Maratonul International Sibiu 2018. Si-au anuntat prezenta aproximativ 4 mii de alergatori. Concursul de alergare are scop umanitar. Anul acesta sunt sustinute 26 de cauze. Printre ele se numara achizitionarea de incubatoare pentru Maternitate, programe educationale sau campanii de sterilizare gratuita a cainilor […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro