O noua licitatie pentru proiectele reabilitarii fostei cladiri a municipalitatii

stiri redactie

Primaria Sibiu scoate inca odata la licitatie lucrarile de proiectare pentru planul de modernizare a cladirii vechi a municipalitatii. Cladirea, veche de un secol, este intr-o faza avansata de degradare si necesita interventii urgente in interior.

In urma cu cativa ani imobilul a beneficiat de reparatii capitale pentru acoperis si, inainte de Summit, a fost reabilitata la exterior. In interior insa retelele si tocatura sunt cele originale. In imobilul cu pricina isi desfasoara activitatea mai multe servicii din cadrul municipalitatii sibiene.

Pentru studiile necesare si estimarile de cost, municipalitatea pune la bataie un contract de peste 210 mii de lei.

Planul trebuie sa contina in primul rand proiectele necesare pentru obtinerea autorizatiilor de securitate la incendiu. Lucrari importante sunt necesare si la fundatia cladirii, acolo unde al momentul de fata exista infiltratii. Ulterior este nevoie de reparatii pentru pereti, refacerea tencuielilor si pardoselilor. O serie de lucrari sunt necesare si in ceeea ce priveste gruprurile sanitare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mai multe patrule pe Autostrada dupa ce un sibian s-a plans ca era sa fie jefuit

Primaria Sibiu scoate inca odata la licitatie lucrarile de proiectare pentru planul de modernizare a cladirii vechi a municipalitatii. Cladirea, veche de un secol, este intr-o faza avansata de degradare si necesita interventii urgente in interior. In urma cu cativa ani imobilul a beneficiat de reparatii capitale pentru acoperis si, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro