O noua etapa de selectie

Hila Ovidiu

De vineri incepe cea de-a doua etapa de selectie a studentilor care doresc sa lucreze pe timpul verii in Germania. Prima parte de selectie s-a incheiat. 6 tineri din Sibiu s-au numarat printre norocosii alesi de catre angajatorii germani.

Tinerii care se afla la momentul de fata in scoli superioare si doresc sa faca bani pe timpul verii pot profita din plin de oferta ANOFM. Acestia sunt invitati incepand de vineri sa isi depuna actele pentru o noua selectie a studentilor care vor sa lucreze in Germania. Este cea de-a doua etapa de ocupare a locurilor de munca sezoniere. La prima si cativa sibieni s-au numarat printre norocosii selectati de catre firmele germane. Durata contractului este de minim doua luni. Angajatorii cauta persoane cu varste intre 18 si 35 de ani inscrise in facultati sau la masterate. O conditie esentiala este cunoasterea limbii germane. Cei care se incadreaza in aceste cerinte trebuie sa isi intocmeasca rapid un doasar care sa contina o copie dupa actul de identitate, o fisa de solicitare completata in doua exemplare, o adeverinta de la facultate in care sa se specifice anul de studii si tipul cursurilor urmate, o copie dupa foaia matricola, o recomandare de la unul dintre profesorii facultarii, copie dupa carnetul de conducere acolo unde este cazul si 3 fotografii tip pasaport. Sibienii interesati pot solicita informatii suplimentare de la Ajofm Sibiu. Depunerea dosarelor si sustinerea testului de germana va avea loc incepand de vineri si pana la jumatatea lunii februarie in Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pregatiti pentru deszapezire

Pregatiti sa intervina inca odata daca iarna se intoarce. Cei care se ocupa cu deszapezirea in judet si-au facut deja proviziile de material antiderapant si sunt pregatiti sa intervina e la primii fulgi de zapada. Informatia a fost facuta publica de catre prefectul de Sibiu, Ovidiu Sitterli. Cei care se […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro