O noua editie a Festivalului „Bujorul de Munte”

stiri redactie

Weekendul vine cu petrecere si voie buna la Gura Raului. Sambata si duminica are loc cea de-a XVI-a editie a Bujorului de Munte.

Traditiile pastorale, gastronomia locala si muzica populara sunt 3 dintre ingredientele principale ale distractiei de weekend la Gura Raului unde are loc cea de-a XVI-a editie a Festivalului Bujorul de Munte.

Distractia incepe sambata seara, la ora 18.00 cu o cina ca la stana la care se adauga spectacole folclorice si jocuri din Marginime, Arad si Suceava. Seara se incheie cu un foc de tabara.

Petrecere si mai mare are loc duminica.  Cu putin inainte de ora 12.00 are loc primirea oficiala a invitatilor la intrarea in localitate. Deplasarea se va face cu ajutorul carutelor trase de cai. Masa si dansul se muta apoi in apropierea barajului. De o atmosfera traditionala de zile mari se vor bucura Junii Sibiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Hermann Oberth, sarbatorit la Biblioteca Astra

Weekendul vine cu petrecere si voie buna la Gura Raului. Sambata si duminica are loc cea de-a XVI-a editie a Bujorului de Munte. Traditiile pastorale, gastronomia locala si muzica populara sunt 3 dintre ingredientele principale ale distractiei de weekend la Gura Raului unde are loc cea de-a XVI-a editie a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro