O noua casa

Hila Ovidiu

In aceste zile, vor fi demarate lucrarile la hala care adaposteste ambulantele din Sibiu. Actualul garaj va fi demolat pentru ca este in pericol de a se darama. Consiliul Judetean a aprobat deja bugetul.

Constructia propriu zisa a halei va incepe la 1 octombrie. Actuala hala va fi demolata si o alta ii va lua locul. Directorul Serviciului de Ambulanta spera ca lucrarile sa se finalizeze la timp pentru adapostirea amubalentelor in perioada de iarna.Momentan, cladirea adaposteste, la parter, un garaj, iar la etajul 1, Dispeceratul pentru personalul medical. In urma unei expertize tehnice, s-a propus demolarea constructiei si ridicarea unei hale mult mai moderne.Noua constructie va avea 14 locuri de parcare pentru ambulante, alte sase locuri pentru masini si o spalatorie auto.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Toamna fara (prea multe) capuse

Am sapat de capuse in aceasta toamna. Caldura verii si masurile luate de catre autoritati au dus la scaderea populatiei de astfel de insecte. In luna septembriedoar 14 persoane au semnalat faptul ca au fost intepate de catre capuse. Dezinsectii repetate, iarba taiata scurt si caldura de afara au facut […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro