O noua actiune de dezinsectie impotriva capuselor

Hila Ovidiu

Atentie, sibieni! Primaria demareaza saptamana viitoare cea de-a treia actiune de dezinsectie impotriva capuselor din acest an. Substantele sunt avizate insa oamenii sunt sfatuiti sa nu stea in aer liber in momentul in care acestea sunt imprastiate si nici sa nu isi lase animalele de companie afara in aceeasi perioada.

Saptamana viitoare municipalitatea, prin firma specializata contractata, va demara ultima actiune de dezinsectie impotriva capuselor din acest an. In cazul in care conditiile meteo nu vor permite derularea activitatii aceasta ar urma sa fie reprogramata pentru zile mai putin ploioase.

Imprastierea substantelor se va face in intervalul orar 22.00-04.00 si va viza spatiile verzi de pe domeniul public dar si zonele verzi din curtea unitatilor de invatamant. Desi substanta este inofensiva pentru oameni si animale reprezentantii municipalitatii ii sfatuiesc pe sibieni sa nu stea in bataia tunurilor care imprastie substanta sub forma de ceata rece sau calda.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SE PREGATESTE PRIMUL SISTEM DE BIKE SHARING DIN SIBIU

Primaria pregateste primul sistem de bike sharing din oras. Acesta ar urma sa fie finantat din fonduri europene. Pana la depunerea proiectului insa acesta trebuie sa primeasca unda verde din partea consilierilor locali. Sibiul depune eforturi pentru a se alimita la standardele marilor orase europene. In acest sens, se incearca […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro