Nu plecati la munte neechipati corespunzator!

Hila Ovidiu

Pasionatii de sporturi de iarna sunt in culmea fericirii. Se poate schia si la Paltinis insa in Balea stratul de zapada a depasit 70 de centimetri. Salvamontistii ii sfatuiesc insa sa nu plece la drumetii montane neechipati corespunzator.

Iubitorii de sporturi de iarna si-au lustruit deja schiurile, talpile saniilor, s-au inarmat cu camere de cauciuc, saci de nylon sau orice alt obiect care poate fi folosit pe partie si se pregatesc sa ia drumul muntelui. Atat pentru ei, cat si pentru profesionistii sporturilor cu schiuri salvamontistii au cateva recomandari. Respectate cu strictete acestea pot face diferenta intre un weekend de poveste sau unul de cosmar.Pana la acest moment pe partiile din judetul nostru nu au fost inregistrate accidentari majore. Salvamontistii spun insa ca in zonele inalte exista pericol de avalansa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Dosarele ANL se primesc si cu declaratii notariale din decembrie 2015

Dosarele pentru locuinte ANL sunt valabile si cu declaratii notariale realizate in ultima luna a anului trecut. Sau cel putin asa sustine viceprimarul cu atributii de primar Astrid Fodor. Aceasta spune ca membrii comisiei de evaluare a dosarelor au facut o greseala in primele zile ale anului cand le-au cerut […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro