Nu lasati focul nesupravegheat!

Hila Ovidiu

Va apucati de curatat miristile? Aveti grija cum si pe unde aprindeti focul. In conditii de vant si vegetatie uscata acesta se poate extinde cu repeziciune. Pompierii va dau cateva sfaturi despre cum sa va curatati corect gospodariile.

pam pamPrimavara si toamna cei care stau la casa si au gradini, sau cei de la tara care au pamanturi obisnuiesc sa isi curete terenurile. Mai ales ca vorbe din popor spun ca paiele arse si imprastiate pe ogor au menirea de a asigura belsugul urmatorului an agricol. Ca este sau nu asa, nimeni nu poate spune cu siguranta. Un singur lucru este insa cert: un astfel de foc, lasat nesupravegheat poate duce la o adevarata nenorocire.
Inainte de a da foc deseurilor din gradina asigurati-va ca focul nu are unde sa se extinda. Daca bate vantul asteptati sa ardeti resturile vegetale intr-o alta zi. E bine sa aveti mereu langa dumneavoastra o sursa de apa pentru a putea stinge focul inainte sa se extinda.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pod nou peste Cibin

Se pregateste terenul pentru lucrarile de constructie a noului pod de peste Cibin. La momentul de fata se fac sondari pentru utilitati. Constructia efectiva a podului va dura aproximativ 20 de luni. Prima etapa este prevazuta sa se desfasoare in urmatoarele doua saptamani. Se lucreaza acum la sondari pentru a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro