Noul Consiliu Judetean a fost investit in functie joi

Hila Ovidiu

Judetul Sibiu are un nou consiliu judetean. Membrii acestuia au depus joi juramantul. Tot atunci au fost anuntati si cei doi vicepresedinti. Ioan Banciu si Nicolae Neagu sunt cei doi care vor intregi echipa condusa de catre Ioan Cindrea.

Dupa mai multe negocieri discutii si propuneri atat fostii cat si actualii consilieri judeteni si-au dat intalnire penru validarea noului consiliu. De la ceremonie nu au lipsit Ilie Verza, judecatorul care s-a ocupat de biroul judetean electoral pentru alegerile din 10 iunie, primarul Sibiului Klaus Johannis, Senatorul Ion Ariton dar si deputatul Mircea Cazan, cei din urma reprezentant joi formatiunile locale ale partidelor din care fac parte. Cu totii le-au urat mult succes reprezentantilor judetului in noul mandat. Inainte de a primi mandatele in noul consiliu a fost felicitata fosta echipa care a condus judetul in perioada 2008-2012.Tot in cursul intalnirii de joi au fost alesi si cei doi vicepresedinti ai CJ. Pe langa Nicolae Neagu, Ioan Banciu este cel de-al doilea vicepresedinte al Consiliului Judetean. Acesta a detinut aceeasi functie si in ultimul mandat de consiliu judetean al lui Martin Bottesch.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Feriti-va de caldura

Se anunta temperaturi foarte ridicate pentru aceste zile, astfel incat medicii ii sfatuiesc pe cardiaci sa se ascunda de soare. De asemenea, persoanele varstnice sunt sfatuite sa nu iasa din casa la orele amiezii, si sa se hidrateze corespunzator. Caldura isi face de cap, pentru cel putin inca o zi, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro