NOUA LEGE A SANATATII-COTE NOI PENTRU MEDICI

studio

Dupa noua lege a sanatatii. Fiecare medic va avea un fel de CV, care va putea fi consultat de pacienti. Acolo va fi specificat cate operatii are respectivul doctor la activ si cat de multumiti sunt pacientii. Ba mai mult, medicii vor fi platiti in functie de numarul de pacienti tratati de pe aceasta fisa.


Noua lege a sanatatii, vine in intampinarea pacientilor. Romanii, vor avea o fisa a doctorului din care reiese, cati bolnavi a vindecat si cate operatii au fost reusite. Medicii vor fi remunerati in functie de aceste rezultate. Noua lege mai spune ca fiecare medic va avea o cota, in functie de numarul de bolnavi operati si tratati. Aceasta evidenta va fi tinuta de Casa de Asigurari de Sanatate care, ii va indruma pe pacienti doar catre medicii cei mai buni. Culpele medicale ar putea fi mutate si ele, de la tribunal la asiguratori. Asta pentru ca „malpraxisul amiabil” a fost introdus in legea sanatatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIENI AJUTATI DE CONSILIUL JUDETEAN SI MITROPOLIA ARDEALULUI

Sibienii neajutorati din judet chiar si cei care locuiesc in sate, comune, mici orase, vor putea spera la un sprijin in perioada urmatoare, multumita unui Protocol de colaborare incheiat in vederea furnizarii de servicii sociale in judetul Sibiu. Acest Protocol este incheiat intre Consiliul Judetean si Arhiepiscopia Ortodoxa Romana, din […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro