Noaptea Muzeelor va avea loc pe 19 mai

Hila Ovidiu

Se apropie Noaptea Muzeelor. In data de 19 mai toate institutiile culturale din Sibiu isi deschid portile si isi primesc gratuit vizitatorii. La fel se va intampla si in Museul in aer liber unde reprezentantii institutiei au pregatit un sir lung de surprize.

Si in acest an de Noaptea Muzeelor vor avea loc evenimente culturale in toate unitatile CNM Astra. Cele mai multe vor fi insa in Muzeul in aer liber. Acolo, pe scna de pe lac vizitatorii vor putea asista la recitaluri de muzica lautareasca si muzica populara. De asemenea va avea loc si o proiectie de film avand ca tema chiar Muzeul Astra. Tot in Dumbrava Sibiului va avea loc pentru prima oara un targ cu mesteri populari. La galeriile de arta populara va avea loc un atelier de dans, in timp ce copiii pot participa la un concurs de cautat comori in Etno Techno Parc. Tot acolo actorii teatrului Gong vor sustine un spectacol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Carabusul de mai

Copii sunt asteptati duminica in Padurea Dumbrava. Clubul Montan Amicii Muntilor Organizaeaza special pentru cei mici indragitul concurs de orientare “Carabusul de Mai”. Copiii care se vor descurca cel mai bine cu harta si busola in mana, vor fi recompensati cu diplome si medalii. Unul dintre cele mai indragite evenimente, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro