Nicolae Diaconu este din nou la Sibiu

Hila Ovidiu

Artistul Nicolae Diaconu este din nou la Sibiu. Pana miercuri acesta poate fi intalnit in Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului. Artistul popular nu a venit aici cu mana goala ci cu o parte din creatiile sale.

 

Pana miercuri iubitorii de arta populara pot merge in Muzeul in aer Liber din Dumbrava Sibiului pentru a admira expozitia cu vanzare a artistului popular Nicolae Diaconu. Acesta a revenit la Sibiu special pentru a-si prezenta colectia. Artistul este membru al Academiei Artelor Traditionale din Romania si este cunoscut atat pe plan national cat si international. Printre cele mai celebre opere de arta create de catre acesta se numara o serie de figurine modelate din lut ce redau la inalta calitate artistica aspecte din universul satului romanesc. Obiectele sunt expuse in zona scarilor de la intrarea principala in muzeu si pot fi admirate pe toata perioada zilei cat este deschis muzeul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cornelia Catanga a venit sa isi sustina fiul

Celebra cantareata de muzica lautareasca, Cornelia Catanga a venit cu intreaga familie sa isi sustina fiul. Alexandru, va urca pe scena Galelor Studentesti de Jazz. Artista ne-a povestit despre planurile de viitor si despre cariera muzicala a fiului sau. A venit sa isi sustina fiul. Vorbim despre cunoscuta cantareata Cornelia […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro