NAŢIONAL – DROGURI ADUSE DIN SPANIA, DESCOPERITE DE POLIȚIȘTI ȘI PROCURORI – VIDEO

Ieri dimineață, polițiștii de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate București –  S.C.C.O. Ilfov, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au realizat un flagrant delict, în Timișoara.

Ulterior, au efectuat două percheziții domiciliare în localitatea Foeni, județul Timiș, la membrii unei grupări infracționale de trafic de droguri. Liderul rețelei a fost reținut.

Activitățile au fost desfășurate într-un dosar penal în care se efectuează cercetări cu privire la comiterea, de către o grupare infracțională, de infracțiuni de trafic de droguri de risc și introducere în țară de droguri de risc.

În fapt, membrii rețelei, coordonată de un bărbat de 39 de ani, ar fi introdus în țară droguri de risc (cannabis vegetal), ascunse în colete expediate din localitatea Malaga – Spania, cu destinația Timișoara. Astfel, pe parcursul investigațiilor, au fost descoperite 4,17 kg. de cannabis vegetal.

În urma acțiunii de prindere în flagrant delict, au fost depistate 4 persoane.

Liderul grupării a fost adus la audieri, la sediul D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, fiind reținut pentru 24 de ore.

Acțiunea a fost sprijinită de polițiști de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, Direcția Operațiuni Speciale din I.G.P.R. și de jandarmi ai Grupării Mobile de Jandarmi „Glad Voievod” Timișoara.

VIDEO AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ARGEŞ - DOI TINERI AU FOST REŢINUŢI PENTRU FURTUL UNEI ARME DE VÂNĂTOARE

În ziua de 28 mai a.c., poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, împreună cu polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești,  au depistat un autoturism în care se aflau trei tineri și o armă de vânătoare. După administrarea probatoriului, poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, sub coordonarea Parchetului de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro