Mostenirea lui Bourne

Hila Ovidiu

Actiune e zile mari!!! Asta propune pentru aceasta saptamana Cinema Arta Sibiu. Incepand de sambata aici va rula filmul Mostenirea lui Bourne.

Cinema Arta propune pentru aceasta saptamana o ecranizare ce a avut un succes fulminant. Este vorba despre Mostenirea lui Bourne. Publicul a facut cunostinta cu Bourne in urma cu 12 ani si a trait alaturi de el eventuri de spionaj nemaipomenite in cadrul celor trei filme menite sa ii tine pe spectatori cu sufletul la gura. Ei bine, atunci cand toata lumea credea ca povestea e incheiata, scenaristul filmelor de pana acum preia rolul de regizor si aduce pe marile ecrane o intriga si mai sumbra in care un nou personaj trebuie sa lupte pentru a ramane in viata cand totul scapa de sub control. Scenaristul-regizor dezvolta universul creat de scriitorul Robert Ludlum cu o poveste originala care ne face cunostinta cu un nou erou a carui supravietuire este pusa in pericol de evenimentele din primele trei filme din serie. In aceasta pelicula, lui Jeremy Renner i se alatura nou-venitii Rachel Weisz, Edward Norton, Stacy Keach si Oscar Isaac, in timp ce veteranii francizei, Albert Finney, Joan Allen, David Strathairn si Scott Glenn isi reiau rolurile din primele trei filme ale seriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Podul Minciunilor asfaltat

Asfaltari nu au loc doar pe strazi si trotuare. Ne-o dovedesc reprezentantii municipalitatii sibiene. Acestia au turnat strat de bitum chiar si pe Podul Minciunilor. Aceasta nu este insa prima oara cand podul este asfaltat. Sibiul a devenit in aceasta vara un aevarat santier. Pe fiecare straduta se intervine in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro