Mormane de gunoaie

Hila Ovidiu

S-a topit gheata de pe lacuri si rauri dar a ramas in urma munti de gunoaie. Pungi de plastic, pet-uri, si obiecte de vestimentatie plutesc pe malul Raului Olt. Rusinea este cu atat mai mare cu cat, zona este cunoscuta ca fiind turistica.

Pe barajul dintre localitatile Sacadate si Colun au iesit la suprafata insule de pamant pline de deseuri. Daca in unele locuri gunoaiele sunt printre crengi de copaci in altele, resturile plutesc pe apa. Imaginea este dezolanta pentru cei care trec prin zona sau se opresc la pescuit. Pet-uri, materiale textile, cauciucuri, galeti de plastic, si multe altele fac parte din peisajul „pitoresc” de pe Raul Olt. Pescarusii si ratele salbatice sunt nevoite sa inoate printre aceste deseuri toxice. Responsabilitatea igienizarii acestor locuri le revine celor de la Apele Romane. In astfel de cazuri in care zonele de agrement si lacurile nu sunt curatate Garda de Mediu poate aplica sanctiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Unii fericiti, altii nemultumiti...

Corectitudinea repartizarii locuintelor ce compun ANL-ul de pe strada Independentei pusa la mare indoiala de catre consilierii locali ce reprezinta partidul de guvernamant cat si e catre cei care au obtinut un punctaj destul de mare dar nu indeajuns cat sa prinda o locuinta. Este si cazul familiei Ochianu  care […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro