Monica Niculescu și Irina Begu au acces în sferturi la Washington

Hila Ovidiu

Monica Niculescu și Irina Begu defilează la turneul de tenis WTA din Capitala Statelor Unite ale Americii. Româncele au acces în sferturi de finală la Washington.

Irina Begu a învins-o miercuri noapte pe Polona Hercog în optimile de finală ale probei de simplu feminin de la Washington, cu scorul de 3-6, 7-5, 6-4.

Begu, a opta favorită a turneului american, va juca în sferturi de finală cu învingătoarea partidei disputate de Ekaterina Makarova și Naomi Broady.

Monica Niculescu a reușit să o învingă miercuri seară pe Lauren Davis, în optimi. Românca a avut nevoie tot de trei seturi pentru a se impune în fața americancei cu scorul de 1-6, 6-1, 6-4.

În sferturi de finală la Washington, Monica Niculescu va juca cu australianca Samantha Stosur.

Tot miercuri seară, Monica Niculescu s-a calificat în sferturi de finală și la dublu feminin unde face pereche cu Irina Falconi. Cele două s-au impus în primul tur în fața perechii formate din An-Sophie Mestach și Alison van Uytvanck, cu scorul de 6-1, 6-2.

În sferturi la dublu, Niculescu și Falconi vor juca cu Chia-Jung Chuang și Chen Liang.

Pentru calificarea în sferturi de finală la simplu feminin, Irina Begu și Monica Niculescu vor primi fiecare câte un cec în valoare de 6200 de dolari și câte 60 de puncte WTA. În timp ce Niculescu va mai primi și un cec în valoare de 910 dolari și 60 de puncte la dublu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Muzeul Franz Binder, închis publicului, de luni

Accesul publicului în Muzeul de Etnografie Universală „Franz Binder” din Sibiu, cunoscut drept muzeul colecțiilor exotice, va fi închis, începând de luni, 10 august, când instituţia va intra într-o perioadă de reorganizare.    „Prin reorganizarea tematică și a spațiilor, prin deschiderea pe care și-o propune pentru a deveni un Muzeu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro