Modernizari la Aeroport?!

Hila Ovidiu

Cargo si complex expozitional. Asta doreste consiliul judetean pentru Aeroportul Sibiu. Ioan Cindrea spune ca ain aproximativ 5 ani de zile acestea ar putea fi realizate. Dotarea aeroportului sibian ar duce la autofinantarea acestuia. Pe ordinea de zi la intalnirea consilierilor judeteni de luna viitoare se va avea in vedere si scaderea taxei de aeroport.

 

Un aeroport ultramodern care sa aibe in componenta si transport aerian de marfa dar si o sala de expozitii. Acestea sunt proiectele pe termen lung pe care Consiliul Judetean doreste sa le implementeze pentru Aeroportul International Sibiu. Pana atunci reprezentantii aeroportului poarta discutii cu mai multe companii aeriene pentru a aduce mai multe rute ce decoleaza de la Sibiu. Ba mai mult, consilierii judeteni vor avea cel mai probabil pe masa in sedinta de luna viitoare un proiect de hotarare ce prevede scaderea taxelor de aeroport. De la faza de idee si pana la momentul in care sala expo si cargo-ul vor exista in realitate ar putea dura aproximativ 4 sau 5 ani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A fost semnat contractul pentru strada Ocnei

Municipalitatea sibiana a semnat inca un contract pentru lucrari la strazi. Cel semnat miercuri este pentru modernizari pe strada Ocnei. Lucrarile vor incepe in cel mai scurt timp. Municipalitatea a semnat miercuri contractul pentru lucrarile de reabilitare a strazii Ocnei. Prevederile contractuale includ modernizarea infrastructurii drumului, amenajarea de locuri de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro