Modelele Dianei Cerciu la Bucharest Fashion Week

A fost un weekend de foc pentru modelele Scolii de televiziune si modeling ale  Dianei Cerciu. La Bucuresti a avut loc cea de-a  31-a editie a Festivalului de moda Bucharest Fashion Week. Rochii glamour, din materiale fine, si sclipitoare, dar si tinute de zi, au fost prezentate cu success de talentatele manechine, care déjà se afla la a doua experienta de acest gen. Aparent, coordonatoarea lor, Diana Cerciu, vrea sa faca o traditie in a participa anual  impreuna cu echipa ei  la cel mai important festival de moda din Romania.

Sclipitor, extravagant si inedit…. Asa am putea caracteriza in cateva cuvinte editia din aceasta primavara a celui mai important festival de moda din Romania- Bucharest Fashion Week.  Modelele Scolii de televiziune si modeling ale Dianei Cerciu au stralucit in doua colectii de rochii spectaculoase, iar momentul a fost declarat ca fiind cel mai reusit act coregrafic sustinut de copii, al show-ului. Tinerele manechine au varste cuprinse intre 5 si 17 ani.  Echipa de mini-modele au facut spectacol cu tinutele unui brand sibian….

Seriozitatea si profesionalismul , confirmate de participarea la cele mai relevante evenimente Fashion din tara, plaseaza SCOALA de televiziune si modeling pe lista celor mai importante scoli de profil din Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Deschis la Zoo, Stare Civila si Cimitirul Municipal

De minivacanta de Pasti si 1 Mai se bucura si unii angajati din administratia locala. Din 26 si pana in dimineata zilei de 2 mai spre exemplu nu veti putea plati taxe si impozite. Veti gasi insa deschis la Gradina Zoologica. Si Compartimentul de Stare Civila are zile in care […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro