Misacare in aer liber, distractie si premii de Saptamana Europeana a Mobilitatii

stiri redactie

Sibiul participa si in acest an la Saptamana Europeana a Mobilitatii. Cu acest prilej zona centrala a orasului este 100% redata pietonilor iar cei mici vor avea parte de concursuri cu premii.

Saptamana Europeana a Mobilitatii aduna tot mai multi adepti de la un an la altul. In 2019 spre exemplu aceasta se desfasoara concomitent in peste 2400 de orase. Printre acestea se numara si burgul nostru. Din 16 si pana in 22 septembrie sibienii sunt invitati sa lase acasa masinile si sa circule pe jos, cu trotinetele, cu rolele, bicicletele sau mijloacele de transport public. De asemenea, in zona centrala a orasului va fi interzis accesul cu masina. Asa ca cele mai frumoase piete ale orasului de pe Cibin vor fi redate in totalitate pietonilor.

In weekend sibienii sunt invitati la distractie si miscare in aer liber. In Piata Mica vor avea parte de tir cu arcul, ping pong, badminton si scoala de biciclete pentru cei care nu s-au deprins insa cu miscarea pe doua roti. In Piata Huet oamenii vor fi invitati la vals, in Piata Schiller vor avea loc activitati pentru cei mici  iar strada Centumvirilor va imbia la promenada printr-o noua infatisare.

Surprizele nu se opresc insa aici! In Muzeul in aer liber cei cu biciclete si trotinete vor avea gratuitate iar la Zoo Sibiu copiii vor putea intra gratis si vor putea participa la un concurs cu premii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Weekend de foc pentru pompierii sibieni

Sibiul participa si in acest an la Saptamana Europeana a Mobilitatii. Cu acest prilej zona centrala a orasului este 100% redata pietonilor iar cei mici vor avea parte de concursuri cu premii. Saptamana Europeana a Mobilitatii aduna tot mai multi adepti de la un an la altul. In 2019 spre […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro