Minivacanta compromisa de capuse

Hila Ovidiu

Zeci de sibieni au ajuns la Unitatea de Primiri Urgente in mini-vacanta de 1 mai, dupa ce au fost muscati de capuse. Din fericire un singur batran a ramas internat, restul cazurilor fiind usoare. Medicii va recomanda sa purtati haine deschise la culoare, cu maneci lungi si pantaloni lungi atunci cand iesiti la iarba verde.

Nimic nu le-a putut strica minivacanta de 1 mai sibienilor decat…capusele. Zeci de persoane au ajuns in aceste zile la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu dupa ce au fost muscate de capuse. Din fericire, majoritatea cazurilor nu au fost grave. Un singura batran a ramas internat din cauza muscaturii. Spre deosebire de alti ani, la Unitatea de Primiri Urgente au ajuns putini pacienti care au suferit de etilism sau care au fost victimele unor agresiuni. In numai doua zile, luni si marti, medicii de la UPU s-au confruntat cu 452 de cazuri medicale, dintre care doar 3 de etilism si 12 victime ale unor agresini. Au fost in schimb 23 de pacienti care prezentau fracturi si alti 46, muscati de capuse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ziua Tineretului marcata la Sibiu

Sute de tineri s-au strans miercuri in Parcul Sub Arini pentru a lua parte la manifestarile prilejuite de Ziua Nationala a Tineretului. Acestia au luat parte la competitiile sportive organizate de Directia Judeteana pentru Sport si Tineret  Sibiu si Consiliul Judetean Sibiu dar si la programul artistic desfasurat in cursul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro