Minibursa a locurilor de munca la Sibiu si Avrig

Hila Ovidiu

Sibienii aflati in cautarea unui job sunt asteptati joi la o minibursa a locurilor de munca. Actiunea va avea loc in Sibiu si Avrig. Sunt puse la bataie 50 de posturi disponibile in domeniul fabricarii accesoriilor auto.

Veste buna pentru cei aflati in cautarea unui loc de munca. La jumatatea lui martie in Sibiu si Avrig va avea loc o minibursa a locurilor de munca. Actiunea este realizata la cererea unui agent economic din judet. Adunarea se da la ora 11. Sunt puse la bataie 50 de locuri de munca. Poate participa orice persoana din judet. Angajatorul cauta de la muncitori necalificati si pana la operatori confectioneri sau logisticieni gestiune flux. Firma angajatoare activeaza in domeniul fabricarii de accesorii pentru autovehicule. Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Sibiu se ocupa cu organizarea de burse ale locurilor de munca atat pentru categorii de persoane defavorizate cat si pentru meserii cerute la ora actuala de catre agentii economici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Amenzi pentru lipsa centurii

Aveti grija sa nu uitati de centura. Zeci de soferi s-au ales cu amenzi luni, deoarece au uitat sa poarte centura de siguranta. Politisti rutieri vor continua toata saptamana actiunile pe linia verificarii portului centurii, desfasurate impreuna cu TISPOL. Purtati centura de siguranta si folositi mijloacele de retentie pentru copii, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro