MELODIE IN MEMORIA VICTIMELOR DE LA COLECTIV

Hila Ovidiu

Artista Maria Gheorghiu a lansat marti o piesa dedicata victimelor care si-au pierdut viata in incendiul de la Colectiv. Astazi s-au implinit 3 ani de la tragicul eveniment care a curmat mai bine de 60 de vieti.

Astazi s-au implinit 3 ani de la tragedia din Colectiv. In memoria victimelor din acea crunta noapte, artista Maria Gheorghiu a lansat o piesa cu un mesaj dedicat celor a caror viata a fost curmata in urma teribilului incendiu.

“Am scris cantecul in zilele acelea fierbinti, cu gust de cenusa, sub primul impuls si am incercat sa il aduc pe cat posibil mai aproape de adevarul dezbracat de metafora. Trei ani a ramas inchis in mine… Rar eram instare sa imi inghit lacrimile si sa il cant.”, a scris pe pagina proprie de socializare artista care a anuntat astfel lansarea piesei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

RECORD DE INTEPATURI DE CAPUSE IN 2018

Artista Maria Gheorghiu a lansat marti o piesa dedicata victimelor care si-au pierdut viata in incendiul de la Colectiv. Astazi s-au implinit 3 ani de la tragicul eveniment care a curmat mai bine de 60 de vieti. Astazi s-au implinit 3 ani de la tragedia din Colectiv. In memoria victimelor […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro