Medicii, la datorie si in minivanta de 1 Iunie si Rusalii

Hila Ovidiu

Chiar daca majoritatea bugetarilor au liber in aceasta perioada, angajatii din spitale sunt vesnic la datorie. Toate cele 9 unitati spitalicesti din judet au in aceasta perioada program de garda. La fel si medicii de familie care isi desfasoara activitatea in unitati cu program permanent.

Sibienii care au nevoie urgenta de un medic vor gasi deschis la Spitalul Judetean Sibiu, Spitalul de Pediatrie, Spitalul de Boli Pulmonare, Spitalul de Psihiatrie, Spitalul Militar, Spitalul CFR dar si Spitalul Municipal Medias, Spitalul Orasenesc Cisnadie sau Spitalul din Agnita. Cabinete medicale unde sa isi desfasoare activitatea medici de familie vor fi deschise la centrele de permanenta din zona Cedonia in Sibiu dar si in cele din Saliste, Agnita si Avrig. Cei care au nevoie de medicamente vor gasi farmacii deschise pe Nicolae Iorga, Bulevardul Mihai Viteazu, Semaforului, Lunga, Balcescu, Milea, Constitutiei sau in alte cartiere mari ale orasului dar si pe  Strada Closca in Medias sau in Piata Revolutiei din Cisnadie. In mediul rural asistenta medicala este asigurata prin cabinetele medicilor de familie iar in lipsa acestora oamenii se pot adresa asistentilor comunitari care pot fi alertati in cazuri deosebite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vedetele Scolii de Televiziune si Modeling by Diana Cerciu au facut show la Eveniment FM

Daca e 1 Iunie, e Ziua Tuturor Copiilor! Elevii Scolii de Televiziune si Modeling by Diana Cerciu si-au petrecut ziua la Trustul de presa Eveniment. Micutii au cantat , au dansat, au intrat in direct la radio si s-au distrat pe cinste. Cateva dintre vedetele  Scolii de  Televiziune si Modeling […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro