Medicii anunta ca se pot folosi ultimele doze de vaccin impotriva gripei…

Hila Ovidiu

Cei care vor sa se vaccineze impotriva gripei trebuie sa se grabeasca! In tot judetu mai sunt disponibile doar cateva sute de doze de vaccin.

De cand cu epidemia de gripa, dozele de vaccin impotriva gripei se cauta ca painea calda. Medicii de  familie spun ca mai au doar cateva sute de doze in stoc. Acestea pot fi folosite numai pentru pacientii aflati in grupele de risc.

S-au vaccinat pana acum mai bine de 20 de mii de sibieni. Cei mai multi vaccinati sunt varstnici de 65 de ani si peste. Vorbim aici despre peste 14 mii de persoane.

S-au mai imunizat aproape 8 mii de persoane cu afectiuni cronice si 69 de gravide. Lor li se adauga aproape 2400 de medici si peste 1200 de persoane aflate in centrele de ocrotire sociala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Peste 1700 de posturi vacante pentru sibienii care vor sa ia drumul strainatatii

Angajatorii straini profita din plin de instabilitatea din tara noastra! S-au prins de  temerile romanilor si ii momesc in strainatate cu locuri de munca bine platite in comparatie cu salariile din tara noastra. asa ajung sa plece in fiecare luna cei mai buni specialisti sau muncitori calificati. Pentru luna februarie […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro