Masini noi pentru politistii sibieni

Hila Ovidiu

Politistii sibieni si –au reinnoit parcul auto. La Sibiu au ajuns 44 de autoturisme ce urmeaza sa fie folosite in activitatile operative.

masina politiePolitistii sibieni vor lucra din aceasta saptamana pe masini noi. In parcul auto al Insspectoratului Judetean de Politie Sibiu au ajuns 44 de autoturisme de marca romaneasca. Majoritatea masinilor vor ajunge la politistii de ordine si siguranta publica din zona rurala. 28 dintre autoturisme sunt de culoare albastru inchis si nu sunt inscriptionate cu logo-urile specifice politiei. Restul de 16 poarta deja inscriptii. Noile masini vor fi folosite pentru actunile operative si vor duce la imbunatatirea timpilor de reactie in situatiile de interventie si la imbunatatirea serviciului politienesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

7 morti in urma accidentelor de munca

De la inceputul anului si pana in prezent in judetul nostru au avut loc mai bine de 60 de accidente grave de munca. in 7 dintre cazuri s-au inregistrat pierderi de vieti omenesti. Din cele mai bine de 60 de accidente de munca inregistrate de la inceputul anului sipana in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro