Masina electrica, masina viitorului

Hila Ovidiu

Studentii de la Inginerie au avut marti ocazia de a vedea cum functioneaza un cart alimentat electric. Mini-masina ajunge in 7 secunde la suta de kilometri pe ora.
masinaCa de cativa ani buni si in tara noastra sunt promovate acele tipuri de industrie prietenoasa cu mediul nu mai este o noutate pentru nimeni. Ca au aparut deja pe piata primele masini electrice stie toata lumea. Dar ca exista un cart alimentat 100% cu energie sunt putini care stiu. Printre cei care au aflat acest lucru se numara si studentii de la Inginerie. Lor le-a fost prezentat in cursul acestei zile o astfel de masina. “Bolidul”poate ajunge la o viteza de 100 de kilometri pe ora in doar 7 secunde. Masina a fost produsa in Polonia. Din tara noastra se va indrepta catre Turcia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cu masina in stalp

Un accident rutier a avut loc in aceasta dupa-amiaza pe strada Abatorului. O persoana a fost ranita dupa ce a intrat cu masina intr-un stalp de pe marginea drumului. Circulatia a fost restrictionata in zona. Un accident rutier a avut loc in aceasta dupa-amiaza pe strada Abatorului din municipiul Sibiu. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro