Majoritatea institutiilor publice au lacatul pe usa pana marti

Hila Ovidiu

Atentie sibieni! Institutiile publice nu vor lucra de Pasti! Nu va faceti drum pe la taxe si impozite de exemplu pentru ca veti gasi lacatul pe usa! Este deschisa in schimb Gradina Zoologica.

Primele doua zile de Pasti sunt declarate ca zile nelucratoare prin Codul Muncii. In acest context, luni mai toate institutiile publice vor fi inchise. La fel va fi si in ceea ce priveste serviciile Primariei sau in cazul celor subordonate Consiliului Local. Doar serviciul Decese din cadrul Serviciului de Stare Civila va fi deschis sambata intre orele 9 si 13.00.

Veti gasi insa deschis la Gradina Zoologica. Asta in caz ca vreti o mica plimbare dupa masa copioasa de Pasti. Cei care vor sa faca serios sport pentru a scapa de kilogramele acumulate cu ocazia sarbatorii pascale vor putea merge la inot. Baia Populara isi va deschide portile incepand de marti. Tot de atunci isi vor relua activitatea si celelalte servicii subordonate Primariei sau Consiliului Local.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Nu mancati si nu beti in exces!!!

Gurmanzi din fire, romanii au obiceiul de a exagera cu alimentatia cam la fiecare sarbatoare. Medicii Directiei de Sanatate Publica fac insa apel la moderatie mai ales in privinta consumului de oua sau carne de miel. Asta daca nu vreti sa petreceti prima zi de Pasti pe un pat de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro